Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

Augustus 2012

Iedere maand proberen we de leukste energie actie van de verschillende energieleveranciers te selecteren. Energiemaatschappijen komen regelmatig met nieuwe acties, dus het is altijd aan te raden om dit in de gaten te houden. Loopt je contract bijna af of heb je een contract zonder opzeg-termijn? Houd dan de laatste acties in de gaten zodat je kan overstappen als je een aanbieding naar keuze ziet. Dit geldt ook als je op dit moment geen leuke aanbieding ziet. Volgende maand weer nieuwe kansen!

Budgetenergie

Voor de maand augustus kiezen we voor één van de goedkoopste energieleveranciers namelijk BudgetEnergie. Budgetenergie is vergeleken met andere energiemaatschappijen vrij onbekend, maar dat betekent niet dat ze minder zijn. Juist omdat ze kleiner zijn kunnen ze goed concurreren met bijvoorbeeld tarieven. Even wat info over het bedrijf:

Het bedrijf:

BudgetEnergie is onderdeel van de Nutsgroep. BudgetEnergie is een leverancier van CO2 gecompenseerd aardgas en groene stroom op basis van waterkracht op de Nederlandse markt. Het merkt legt een sterke nadruk op duurzaamheid, service en besparing van energie. BudgetEnergie beschikt over een eigen call center, buitendienst en klantenservice.

Actie

BudgetEnergie  heeft de hoogste cashback actie op dit moment, je krijgt namelijk 150 euro cashback. Deze 150 euro cashback wordt gegeven als korting op je jaarnota. De 150 euro wordt dus van het totaal afgetrokken. Komt je termijnbedrag overeen met je verbruik? Dan kun je het bedrag op je rekening verwachten. Je krijgt 150 euro korting als je een driejarig contract afsluit. Overstappen gaat heel gemakkelijk, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen.

Overstappen naar BudgetEnergie en krijg 150 euro cashback

 

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!