Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

Aanbieding februari

Ook voor februari 2013 hebben we weer een leuke aanbieding geselecteerd. De energieleverancier van deze maand is namelijk Energie Topdeal. Energie Topdeal werkt samen met E.ON en zorgt daarmee regelmatig voor een leuke actie. Op dit moment hebben ze twee acties lopen. Namelijk bij een éénjarig en een driejarig contract.

Eénjarig contract Energie Topdeal

Je bent het goedkoopste uit met het éénjarig contract van Energie Topdeal. De tarieven bij dit contract zijn zeer scherp geprijst waardoor je gelijk geld kunt besparen in vergelijking met andere energiemaatschappijen. Maar Energie Topdeal heeft meer acties. Zo krijg je een gratis Staatslot als je overstapt. Hiermee maak je kans op de hoofdprijs van de Staatsloterij en andere mooie prijzen. Om er een echte topdeal van te maken krijg je op dit moment ook nog twee maanden stroom. Hiermee weet je zeker dat je voordelig uit bent!

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg een gratis Staatslot + 2 maanden gratis stroom

 

Driejarig contract Energie Topdeal

Niet iedereen wilt een éénjarig contract. Veel mensen vinden het prettiger om een contract voor langere tijd te hebben. Bij Energie Topdeal kun je een driejarig contract afsluiten tegen vaste tarieven. De energieprijzen zijn de afgelopen jaren eigenlijk alleen maar gestegen en het is prettig om te weten waar je aan toe bent. De tarieven zijn iets duurder dan bij het éénjarig contract maar daar tegenover staat dat je zekerheid hebt. Ook krijg je een leuk cadeau als je een driejarig contract bij Energie Topdeal afsluit. Je krijgt namelijk een gratis tablet! Deze tablet is verbeterd in vergelijking met voorgaande jaren! Zo krijg je nu een Android 4.1 met 8 GB! Met een tablet kan je internetten, foto's maken en filmpjes kijken!

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg de gratis tablet