Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

Actie Energieleverancier

Acties van de verschillende energieleveranciers

Energiemaatschappijen zijn natuurlijk altijd blij om nieuwe klanten te verwelkomen. Ze bieden vaak flinke kortingen of leuke presentjes aan. Wanneer de tarieven je niet zoveel zeggen, dan kan een leuke actie je misschien wel over de streep trekken. Jij wordt een nieuwe klant van hun energiemaatschappij, dus daar mag je best wel een beloning voor krijgen. Hieronder een duidelijk overzicht van de verschillende acties die de energieleveranciers op dit moment hebben.

E.ON

E.ON heeft speciaal voor de zomer een leuke energie actie. Nieuwe klanten krijgen namelijk 100 euro korting op hun jaarrekening als ze nu een éénjarig contract afsluiten. Dit is toch een leuk extraatje plus je zit niet jarenlang aan een contract vast.

Overstappen naar E.ON en krijg 100 euro korting

Nuon

 De aanbieding van Nuon van dit moment is de Nuon Topdeal. Bij de Nuon Topdeal sluit je een éénjarig contract af tegen voordelige tarieven. Nieuwe klanten krijgen een leuk extraatje van Nuon. Zo krijg je maar liefst drie maanden gratis stroom. Deze drie maanden gratis stroom worden berekend als 25 procent korting op stroom!

Overstappen naar Nuon en krijg drie maanden gratis stroom

Je kunt ook kiezen voor een leuk cadeau. Het zijn namelijk ook de Nuon cadeauweken. Nieuwe klanten krijgen een Bol.com cadeaubon ter waarde van 60 euro cadeau. Bol.com is een webwinkel met een zeer ruim aanbod aan speelgoed, boeken en verzorgingsproducten. 

Overstappen naar Nuon en krijg een Bol.com cadeaubon t.w.v 60 euro

Oxxio

Je kent de Oxxio reclame vast van tv. De nieuwe actie van Oxxio is de Oxxio InControl aanbieding. De bedoeling is om meer inzicht in je energieverbruik te krijgen zodat je geld kunt besparen! Oxxio helpt je hier graag mee met een leuk pakket. Zo kun je kiezen uit een iPad air of een Lenovo Notebook. Hiermee kun je met een speciale app bekijken welke apparaten veel energie verbruiken. Maar om echt geld te besparen krijg je ook nog eens twaalf energiebesparende producten. Deze hebben een waarde van 125 euro. Met Oxxio InControl kun je tot 365 euro per jaar besparen!

Overstappen naar Oxxio

Essent

Bij Essent zijn het de overstapweken op dit moment. Als je van plan bent om over te stappen, dan is dit het juiste moment. Essent heeft een zeer interessante aanbieding voor nieuwe klanten!

Essent heeft ook een leuke aanbieding voor mensen die een éénjarig contract willen afsluiten. Zo krijg je namelijk 75 euro shopgeld cadeau! Deze 75 euro is te besteden bij Mediamarkt. Bij Mediamarkt heb je een ruim aanbod aan electronica.

  • 75 euro shoptegoed bij Mediamarkt

Overstappen naar Essent en ontvang 75 euro shopgeld Mediamarkt

Bij een driejarig contract krijg je meer shoptegoed bij Mediamarkt. Zo krijg je een cadeaukaart met een waarde van 170 euro te besteden bij Mediamarkt.

  • 170 euro shoptegoed bij Mediamarkt

Overstappen naar Essent en ontvang 170 euro shopgeld Mediamarkt

Je kunt ook kiezen voor een driejarig contract bij Essent. Je krijgt in dat geval een korting op je jaarrekening. Dit is een flinke korting, namelijk 180 euro! Hiermee wordt je energierekening een stuk lager.

  • 180 euro korting

Overstappen naar Essent en krijg 180 euro korting

Energie Topdeal

Energie Topdeal werkt samen met Nuon. Daarom kunnen ze een leuke aanbieding afdwingen. Energie Topdeal staat bekend op zijn lage tarieven! Zo worden ze al voor vier maanden op rij als zeer voordelig getest door de Consumentenbond! Je kunt bij Energie Topdeal kiezen uit een éénjarig, tweejarig of driejarig contract. Het éénjarig contract is goedkoper, maar met een driejarig contract heb je drie jaar lang zekerheid. Het is maar net waar je persoonlijke voorkeur ligt. Bij Energie Topdeal krijgen nieuwe klanten ook een cadeau.

Zo krijg je bij een éénjarig contract een gratis Staatslot met jackpot! Het zou toch geweldig zijn als je net een leuke prijs wint!

  • Gratis Staatslot

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg een gratis Staatslot

Bij een tweejarig contract krijg je een gratis Prestigio E-reader. Hiermee kun je boeken downloaden en lezen. Hiermee hoef je geen losse boeken meer te kopen. Dat is een stuk goedkoper en het scheelt veel in ruimte.

  • Gratis Prestigio E-reader

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg een gratis Prestigio E-reader

Bij het driejarig contract krijg je een gratis Android tablet, namelijk de Samsung Galaxy tab3 Lite T110 7".  Hiermee kun je internetten, filmpjes en foto's bekijken en spelletjes spellen. Een tablet is het hebbeding van dit moment!

  • Gratis Samsung Galaxy tab3

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg een gratis tablet

Electrabel

Electrabel is een goede keuze als je graag één van de goedkoopste energieleveranciers wilt. Ze staan al jaren bekend als één van de goedkopere energieleveranciers. De cadeaus zijn misschien wat minder spectaculair dan bij andere energieleveranciers, maar een welkomstgeschenk is altijd prettig. Zo krijg je een Philips Powerbank. Ideaal voor als de batterij van je telefoon op is. Je krijgt een welkomstgeschenk bij een driejarig contract met vaste tarieven.

  • Philips Powerbank

Overstappen naar Electrabel 

 Energie Direct

Energie Direct is al jaren één van de goedkoopste energieleveranciers. Met het éénjarig contract zijn ze op dit moment zelfs de goedkoopste energieleverancier. Energie Direct heeft een leuke aanbieding voor nieuwe klanten. Allereerst ben je zeer voordelig uit, maar je krijgt ook nog een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 cadeau. Bol.com is een online warenhuis met een ruim aanbod aan boeken, speelgoed, dvd's en cd's.

  • Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro

Overstappen naar Energie Direct en krijg een Bol.com cadeaubon t.w.v 50 euro cadeau

NL Energie

Bij de Nederlandse Energie Maatschappij krijgen nieuwe klanten de Kom erbij bonus. Deze korting is 113 bij een éénjarig contract en bij een vijfjarig contract zelfs 200 euro. Voor klanten die een driejarig contract willen afsluiten heeft NLE nog eens een extra actie. Zo krijg je 100 euro Kom erbij bonus, maar ook nog eens extra korting op je vastrecht. Hierdoor kan het voordeel oplopen tot 330 euro.

Overstappen naar NL Energie en krijg de Kom erbij Bonus