Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

Aanbieding energie november 2014

Voor de energie aanbieding van de maand hebben we wederom gekozen voor Oxxio. De energie aanbieding van Oxxio blijft uitermate populair. Ze hebben al jaren succes met de iPad actie, maar deze hebben ze sinds kort uitgebreid. Je hebt nu nog meer keuze uit mooie cadeaus. Zo is de keuze onder andere uitgebreid met de nieuwste iPhone 6. Je krijgt deze niet helemaal gratis, je moet zelf een bijdrage betalen van 249 euro. Maar als je je bedenkt dat de iPhone 800 euro nieuw in de winkel kost, dan is dit een koopje.

Veel mensen denken dat er een addertje onder het gras zit. Zo wordt er bijvoorbeeld gedacht dat de tarieven zo hoog zijn, dat je de iPhone 6 uiteindelijk toch zelf betaald. Wij hebben de tarieven van verschillende energieleveranciers vergelijken en dit is dus niet waar. Oxxio zit juist kwa tarieven bij de goedkopere energieleveranciers. 

Het enieg wat bij Oxxio is wel duurder is, is het vastrecht. Het vastrecht kun je zien als de administratiekosten en dergelijke van een energieleverancier. Het vastrecht wordt duurder naarmate je een duurder cadeau kiest. Maar alle energieleveranciers rekenen vastrecht. Als je het verschil neemt dat Oxxio duurder is, dan kom je bij lange na nog niet aan het bedrag dat de iPhone of iPad waard is. 

Dus om antwoord te geven of er een addertje onder het gras zit. Ja en nee. Ja, het vastrecht is hoger dan bij de meeste energieleveranciers, dus een deel van de iPhone betaal je zelf. Maar aan de andere kant betaal je bij alle energieleveranciers vastrecht en betaal je minder vastrecht dan de waarde van het cadeau plus de tarieven zijn laag.

Overstappen naar Oxxio en ontvang een iPhone 6