Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

Aanbieding Energiedirect

Energiedirect hoort bij de goedkoopste energieleveranciers. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen. Speciaal voor de herfst pakken ze flink uit. Zo hebben ze niet alleen scherpe tarieven, maar krijg je ook een Bol.com cadeaubon kado. Deze cadeaubon heeft een waarde van 100 euro! Je krijgt de cadeaubon al kado als je een éénjarig contract afsluit. Dit is dus één van de grootste kado's die je kunt krijgen bij een éénjarig contract. 

Bol.com is een online warenhuis waar ze van alles verkopen. Denk hierbij aan speelgoed, dvd's, boeken en verzorgingsproducten. Er moet dus eigenlijk altijd wel iets tussen zitten wat je aanspreekt. Zeker met de feestdagen voor de deur komt dit kado goed van pas. Overstappen heb je zo geregeld. Je hoeft alleen je gegevens achter te laten op de site van Energiedirect en zij regelen de rest voor je. 

  • Lage tarieven
  • Bol.com cadeaubon kado t.w.v 100 euro

Overstappen naar Energie Direct

 

Meer informatie

Een leuke aanbieding is natuurlijk altijd prettig, maar het is wel fijn om te weten wat je energierekening nu precies gaat kosten. Hieronder een overzicht van de tarieven en het vastrecht. We hebben hierbij gekozen voor groene stroom.

  • Enkeltarief stroom: 0,2139 cent per kWh
  • Vastrecht stroom: 3,75
  • Gastarief*: 0,6159 cent per m3
  • Vastrecht gas: 3,75

 

*Het gastarief is afhankelijk van de regio waar je woont. 

Verder komen er bij je energierekening nog de netwerkkosten. Deze betaalt je energieleverancier aan de netbeheerder. Deze prijzen zijn voor iedereen gelijk, er wordt dus niet gekeken naar je verbruik. De hoogte van de netwerkkosten hangt af van je netbeheerder.