Beste energiemaatschappij Juni 2012

Ik krijg regelmatig de vraag wat nou de beste en goedkoopste energiemaatschappij is. Het is namelijk niet eenvoudig om hierachter te komen. Iedere energiemaatschappij heeft zo zijn eigen tarieven, acties en service. Alleen het vergelijken van de tarieven valt al niet mee. Maar weinig mensen gaan alle energiemaatschappijen af om te kijken bij wie je de goedkoopste tarieven hebt. Er zijn verschillende vergelijkingssites, maar ook dit kan onduidelijk zijn. Het komt nogal eens voor dat er bij de verschillende sites een andere uitkomst uitkomt. Ook worden belangrijke kosten zoals de netwerkkosten er niet bij opgeteld waardoor een energiemaatschappij opeens wel heel goedkoop lijkt! Wat is de beste energiemaatschappij van dit moment?

Beste aanbieding in juli 2012

In de zomermaanden komen de meeste energieleveranciers niet met een nieuwe actie. Een paar miljoen Nederlanders gaan op vakantie dus er worden veel minder mensen bereikt met een actie. 7 juli begint de zomervakantie in zuid, de weken daarna volgen midden en noord. Pas eind augustus zijn alle zomervakanties weer afgelopen. Tot die tijd moeten we het waarschijnlijk met een oude actie doen! Ik heb hieronder de twee beste aanbiedingen van dit moment geselecteerd. Het zijn twee gouden ouden, maar daarom niet minder minder leuk.

Oxxio

Oxxio pakt ook in de zomermaanden flink uit voor nieuwe klanten. Zo krijg je als je nu overstapt naar Oxxio een gratis I-pad cadeau. Deze heeft een waarde van ruim 400 euro. Dit is veruit het beste en duurste cadeau dat je van een energieleverancier kunt krijgen. Je krijgt de gratis I-pad van Oxxio als je 3-jarig contract afsluit.

 

 

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!

 

Hoe bepalen we wat de beste energiemaatschappij is?

Er zijn een aantal punten waar we naar kijken om te bepalen wat de beste energiemaatschappij van dit moment is. We zijn natuurlijk niet zomaar tevreden. Zo moet de energiemaatschappij goed scoren qua prijzen. Zo zijn lage tarieven natuurlijk altijd goed, want hierdoor krijg je een lagere energierekening. Maar soms zit er maar weinig prijsverschil tussen de verschillende energieleveranciers, waardoor het nog moeilijk kiezen wordt. Als het verschil per maand maar een paar euro is, dan moeten er toch andere dingen zijn die de doorslag moeten geven!

Naast lage tarieven moet een energiemaatschappij dus met wat meer komen. Hierbij kun je denken aan een leuk cadeau! Verschillende energiemaatschappijen geven nieuwe klanten een cadeau. Het leuke hiervan is dat je gelijk beloond wordt en er gelijk voordeel van hebt dat je bent overgestapt.

Andere punten waar we naar kijken is of er groene energie wordt geleverd. Dit is bij bijna alle energieleveranciers het geval, maar het is toch prettig om milieubewust bezig te zijn. Maar ook de contractduur telt mee. De meeste mensen willen namelijk liever niet jaren aan een energiemaatschappij vastzitten, plus je krijgt het meeste voordeel als je iedere keer op een nieuwe aanbieding in kunt gaan!

Beste energiemaatschappij in juni 2012

Ondanks dat het weer niet altijd helemaal mee zit, is het zomer! De energieleveranciers zijn al helemaal in de stemming. De beste energieleverancier in juni 2012 is E.ON. Ze hebben nu een zeer toepasselijke actie. Zo krijg je een paar maanden gratis stroom. Bij een 3-jarig contract krijg je maar liefst 6 maanden gratis stroom. Hiermee kun je veel geld besparen. Maar behalve gratis stroom, krijg je ook een Weber BBQ t.w.v 100 euro. Zo kun je de zomer lekker beginnen.

  • 6 maanden gratis stroom
  • Gratis Weber BBQ t.w.v 100 euro

Overstappen naar E.ON

 

Beste energiemaatschapij in mei 2012

Iedere maand bekijken we alle tarieven en aanbiedingen van de verschillende energieleveranciers. Aan de hand daarvan kunnen we bepalen wat de beste energiemaatschappij in mei 2012 is! Onze keuze is deze maand gevallen op Energie Topdeal. Energie Topdeal werkt samen met E.ON, maar ze kunnen net wat extra's afdwingen dan een individuele klant.

Energie Topdeal 2-jarig contract

Je kunt bij Energie Topdeal een 1-jarig en 2-jarig contract afsluiten. Bij het 2-jarig contract krijg je de meeste extra's. Je betaalt lage tarieven, E.ON is één van de goedkoopste energiemaatschappijen. Maar behalve lage tarieven krijg je ook een cadeau, namelijk een gratis Android 4.0 tablet. Hiermee kun je internetten, foto's en video's bekijken en muziek luisteren! 

Bij een vermiddeld energieverbruik ben je dit per maand kwijt. Bij de prijs zitten alle kosten inbegrepen zoals de belastingen, verbruik, vastrecht en de netwerkkosten.

  • Alleenstaand: 116 euro
  • Stel: 135 euro
  • Gezin: 163 euro

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb