Aanbieding februari 2015

Voor de energie aanbieding van februari 2015 hebben we gekozen voor een redelijk nieuwe energieleverancier. Al jaren bepalen de grote energieleveranciers alles, dus een frisse wind is altijd welkom. Hieronder wat informatie over energieleverancier Qurrent.

Qurrent is het eerste energiebedrijf dat energie tegen inkoopprijs aanbiedt. Wij verdienen niets aan het verbruik van de klant. Alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens. Ons aardgas is 100% CO2 gecompenseerd.

Ook helpen wij consumenten met het besparen en zelf opwekken van energie. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of door deel te nemen in ons eigen windmodelpark.
Onze missie is om heel Nederland onafhankelijk te maken van grote energiebedrijven. Dat onze aanpak de consument aanspreekt is duidelijk: Qurrent is het snelstgroeiende energiebedrijf in Nederland! In korte tijd hebben ruim 16.000 mensen zich bij ons aangesloten.

Doordat Qurrent geen winst wilt maken, kun je dus een leuk bedrag besparen op je energierekening. Voordelen van Qurrent:

  • Lagere energierekening
  • Groene stroom

 

Energie vergelijken? Doe hieronder een proefberekening en zie bij welke energieleverancier je het goedkoopst uit bent

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb