Energie aanbieding juni 2013

Bekijk hier een actueel overzicht van de energie aanbiedingen van dit moment

 

Deze acties zijn helaas afgelopen

Met dit zomerse weer zijn er verschillende energieleveranciers die een leuke aanbieding hebben. In de zomer wordt uiteraard minder stroom en vooral minder gas verbruikt, maar toch kan het interessant zijn om over te stappen. Het is natuurlijk altijd prettig om geld te besparen met de vakanties voor de deur. Ook krijg je van verschillende energieleveranciers een leuke cadeau waar je veel plezier van kunt hebben. Hieronder kun je de leukste energie acties van de maand juni vinden.

E.ON Benelux

E.ON Benelux heeft altijd leuke acties voor klanten die graag willen overstappen. Zo krijgen nieuwe klanten nu enkele maanden gratis stroom. Hoeveel maanden stroom je krijgt is afhankelijk van de duur van je contract. Bij een driejarig contract krijg je zes maanden gratis stroom.Maar speciaal voor de zomer heeft E.ON Benelux nog een leuk cadeau. Nieuwe klanten krijgen namelijk een gratis Weber Barbeque. Weber barbeques zijn van zeer goede kwaliteit en je kunt veel plezier hebben van dit cadeau!

  • Tot zes maanden gratis stroom en een gratis Weber barbeque

 

 

Oxxio

Oxxio heeft al enkele maanden de populaire iPad actie! Er zijn al ruim 100.000 mensen die gebruik maken van de Oxxio EnergieMonitor. Hiermee heb je inzicht in je energieverbruik. De iPad actie wordt verlengd! Wanneer je nu een driejarig contract afsluit bij Oxxio krijg je een gratis iPad. De iPad die je krijgt is de 4de Generatie iPad 16GB Wi-Fi. Oxxio geeft veruit het duurste cadeau weg!

  • Gratis iPad

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb