Dong Energy overstappen

Dony Energy is één van de kleinere energieleveranciers van Nederland. Maar dit heeft juist enkele voordelen ten op zichte van de energiereuzen. Dong Energy vindt klantvriendelijkheid erg belangrijk. Wanneer je vragen hebt of ergens niet uitkomt, dan kun je altijd contract opnemen met Dong Energy. Je krijgt gelijk een medewerker aan de telefoon en je hoeft je niet door allerlei keuzemenu's heen te werken. Verder vindt Dong Energy eerlijkheid, betrouwbaarheid en het milieu belangrijk. Zo krijg je altijd groene stroom en hoef je hiervoor niks extra's te betalen. Ook heeft Dong Energy lage tarieven die ook zo blijven. De site van Dong Energy is zeer overzichtelijk zodat je alles kunt opzoeken wat je moet weten.

Dong Energy werkt niet met welkomstkortingen of cadeaus. Ze willen voor iedereen lage tarieven. Voor nieuwe klanten die overstappen, maar juist ook voor mensen die al klant zijn. Ze hebben dus geen lokkertje om klanten binnen te halen, maar geven wel de garantie dat je eerlijke tarieven hebt en dus niet veel meer voor energie gaat betalen als je contract is afgelopen.

Je kunt bij Dong Energy wel sparen voor korting op je energierekening. Je krijgt namelijk de Dong Energy klantenpas. Deze kan je bij verschillende winkels gebruiken en je bouwt als het ware een tegoed op. Dit tegoed wordt verrekend als korting op je energierekening! Deze klantenpas maakt Dong Energy uniek!