Gratis Android tablet

Gratis Samsung Galaxy tab A 10.1

Tablets blijven zeer populair. Het scherm is net een maat groter dan die van een smartphone, dat maakt een tablet uitermate geschikt om spelletjes te spelen of om series te kijken. Vattenfall heeft een leuke aanbieding waarbij je een gratis Samsung Galaxy tab krijgt. Nieuwe klanten kunnen namelijk zelf kiezen welk cadeau ze willen. Er zijn behalve de Samsung tablet ook nog andere opties. 

Overstappen naar Vattenfall en krijg een gratis cadeau

 

Onderstaande actie is helaas afgelopen

Gratis Samsung Galaxy tab3

Steeds meer mensen maken gebruiken van een tablet. Een tablet is een soort platte computer, waardoor je deze gemakkelijk op schoot kunt nemen. Hierdoor hoef je niet meer van je bank af te komen als je iets wilt opzoeken of bekijken! Je kunt een tablet voor allerlei zaken gebruiken, zo kun je er bijvoorbeeld mee op internet. Maar je kunt er ook foto's, muziek en video's mee bekijken! Je maakt gebruik van je tablet door middel van het touchscreen, zo hoef je ook geen lastige muis mee te slepen. Kortom, een tablet is een hartstikke handige gadget!

Wanneer je nu klant wordt bij Energie Topdeal, dan krijg je een gratis Samsung Galaxy tab3 cadeau! Heb je altijd al een tablet willen hebben, maar had je het geld er niet voor of had je het er niet voor over? Of vind je het gewoon leuk om een extraatje te krijgen, dan is dit nu je kans. Energie Topdeal werkt samen met Nuon. Nuon staat bekend om zijn scherpe tarieven, zo zijn ze in de top 3 van de voordeligste energielevanciers van de Consumentenbond te vinden. Het is eigenlijk een win-win situatie. Je krijgt en scherpe tarieven en een gratis Samsung Galaxy tab3.

Je krijgt de gratis tablet als je een 3-jarig contract afsluit met gas en stroom. Let er wel op dat je hier dus 3 jaar aan vastzit. Wil je binnen de 3 jaar overstappen? Dan zal je waarschijnlijk (een deel) van je tablet zelf moeten betalen!

  • Scherpe tarieven + gratis Samsung Galaxy tab3 Lite T110 7"

 

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!