Aanbieding Zelfstroom

Zelfstroom werkt anders dan de andere energieleveranciers. Bij Zelfstroom wek je namelijk je eigen energie op. Dit gebeurt door middel van zonnepanelen. Op steeds meer huizen in Nederland zie je zonnepanelen verschijnen. Zonnepanelen hebben namelijk een paar voordelen. Zo is het een stuk goedkoper om zelf stroom op te wekken dan wanneer je stroom afneemt bij een energieleverancier. Je kunt er zelfs aan verdienen als je meer stroom met je zonnepanelen opwekt dan dat je verbruikt. Een ander voordeel is dat zonne-energie groene stroom is. Het is dus beter voor het milieu. Een derde punt is dat het een leuk idee is om zelf je stroom te verwekken. Je bent meer met energie bezig en dat maakt je ook bewuster!

Bij Zelfstroom heb je twee mogelijkheden. Allereerst kun je via Zelfstroom zonnepanelen kopen. Je kunt op de site een offerte opvragen waarmee je kunt zien wat je kosten zullen zijn en hoeveel voordeel je kunt behalen in vergelijking met stroom afnemen via een energieleverancier. Wanneer je graag zonnepanelen wilt kopen via Zelfstroom, dan regelen zij alles voor je. De zonnepanelen worden gemonteerd en je huidige energieleverancier wordt opgezegd. Je kunt tot 65 procent besparen!

Maar Zelfstroom heeft nog een andere mogelijkheid. Zo kun je ook zonnepanelen huren. Het is een flinke uitgave als je zelf zonnepanelen moet kopen en niet iedereen heeft dit geld achter de hand. Zelfstroom biedt de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Je hoeft hiervoor niet extra te betalen. De huurprijs van de zonnepanelen wordt verrekend met je opbrengst. Zelfs met deze verrekening is het mogelijk om 20 procent te besparen. Goed voor je portemonnee dus!

Zit je erover na te denken om zonnepanelen aan te schaffen, dan is Zelfstroom een goede optie. Wanneer je genoeg spaargeld hebt, dan kun je beter zonnepanelen kopen. Je bespaart hiermee namelijk meer geld dan wanneer je zonnepanelen huurt. Maar wanneer je geen spaarpot hebt en toch graag zonnepanelen wilt, dan kun je ervoor kiezen om ze te huren. Je bent dan namelijk nog steeds goedkoper uit dan wanneer je stroom afneemt via een energieleverancier. Vind je dit allemaal interessant klinken, dan kun je via de site een offerte aanvragen of te bekijken of het echt wat voor je is. 

 

Aanbieding Zelfstroom november

Speciaal voor november heeft Zelfstroom een leuke aanbieding. Zo krijg je namelijk het eerste zonnepaneel gratis. Zo ben je nog voordeliger uit!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb