Oxxio overstappen

Oxxio 2020

Met alle cadeau's en acties is het lastig om door de bomen het bos te zien. In plaats van dure cadeau's biedt Oxxio een korting op je jaarrekening aan. Deze korting is afhankelijk van je verbruik maar altijd minimaal 150 euro. Zo ben je dus goedkoper uit aan het eind van het jaar.

Overstappen naar Oxxio

 

De actie hieronder is helaas afgelopen

Oxxio is een energieleverancier die groene energie en een beter milieu erg belangrijk vindt. Vanaf dag 1 van je overstap krijg je daarom groene stroom van Oxxio. Oxxio heeft het afgelopen jaar veel nieuwe klanten mogen verwelkomen dankzij hun goede aanbieding. Nieuwe klanten krijgen namelijk een iPad air of een Lenovo Notebook. Ook krijg je twaalf energiebesparende producten. Oxxio vindt het belangrijk dat mensen inzich in hun energieverbruik krijgen. Zo kun je een gratis app downloaden waarmee je je verbruik in de gaten kunt houden. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je aan het eind van het jaar moet bij betalen. Met de twaalf energiebesparende producten kun je zoals de naam al zegt energie besparen. Hiermee wordt je rekening dus nog lager. Een gemiddeld gezin kan 365 euro per jaar besparen met Oxxio Incontrol.

Overstappen naar Oxxio is zo geregeld. Je hoeft alleen naar de site te gaan en je persoonlijke gegevens in te vullen. Oxxio regelt de overstap verder voor je. Wanneer je wilt overstappen naar Oxxio en de gratis iPad wilt, dan sluit je een contract voor drie jaar af. Na deze drie jaar kun je weer kosteloos overstappen naar een andere energieleverancier of je kunt natuurlijk bij Oxxio blijven.

  • iPad air of een Lenovo Notebook
  • 12 energiebesparende producten

Overstappen naar Oxxio