Actie Energieleverancier

Acties van de verschillende energieleveranciers

Energiemaatschappijen zijn natuurlijk altijd blij om nieuwe klanten te verwelkomen. Ze bieden vaak flinke kortingen of leuke presentjes aan. Wanneer de tarieven je niet zoveel zeggen, dan kan een leuke actie je misschien wel over de streep trekken. Jij wordt een nieuwe klant van hun energiemaatschappij, dus daar mag je best wel een beloning voor krijgen. Hieronder een duidelijk overzicht van de verschillende acties die de energieleveranciers op dit moment hebben.

 

Vattenfall

 De aanbieding van Vattenfall van dit moment is het EnergieCadeauXL. Bij het EnergieCadeauXL sluit je een éénjarig of driejarig contract af tegen voordelige tarieven. Nieuwe klanten krijgen een leuk extraatje van Nuon. Zo kun je zelf kiezen welk cadeau je wilt. Er is een ruim aanbod zoals een Samsung Galaxy tab 10.1, cadeaubonnen van onder andere Bol.com en een draadloze stofzuiger

Overstappen naar Vattenfall en kies zelf je cadeau

Liever geen cadeau maar gewoon zo goedkoop mogelijk uit zijn? Dan kun je ook kiezen voor een korting op je jaarrekening. Bij Vattenfall krijg je een korting van 250 euro op je jaarrekening.

Overstappen naar Vattenfall en krijg 250 euro korting

 

Oxxio

De meeste energieleveranciers werken met vaste cadeau's of kortingen. Bij Oxxio kan je korting oplopen bij een hogere jaarnota. Ideaal wanneer je in een groot huis woont of met meerdere mensen. Je krijgt minimaal 150 euro korting maar dit kan oplopen naarmate je meer verbruikt. 

  • Minimaal 150 euro korting

Overstappen naar Oxxio

 

Essent

Bij Essent zijn het de overstapweken op dit moment. Als je van plan bent om over te stappen, dan is dit het juiste moment. Essent heeft een zeer interessante aanbieding voor nieuwe klanten!

Eénjarig contract

Essent heeft ook een leuke aanbieding voor mensen die een éénjarig contract willen afsluiten. Zo krijg je namelijk een Philips Hua startpakket cadeau t.w.v 200 euro. Met die startpakket kan je vanaf je smartphone of tablet je verlichting regelen. Behalve een cadeau kun je ook voor een flinke korting kiezen. 

 

Driejarig contract Essent

Het kan lonen om een driejarig contract af te sluiten. Er zijn bij Essent verschillende mogelijkheden. Zo kun je een leuke cadeaubon krijgen. Dit kan een Bol.com cadeaubon zijn ter waarde van 250 euro of een cadeaubon van 250 euro te besteden bij de Wehkamp. Een andere optie is de slimme thermostaat, namelijk de Thermostat Nest E. Deze kun je op afstand met je smartphone regelen. Het kan ook zijn dat je niks hebt met extraatje zoals cadeaubonnen maar gewoon korting op je energierekening wilt. Bij een driejarig contract kun je 250 euro korting krijgen. 

 

 

 Energie Direct

Energie Direct is al jaren één van de goedkoopste energieleveranciers. Met het éénjarig contract zijn ze op dit moment zelfs de goedkoopste energieleverancier. Energie Direct heeft een leuke aanbieding voor nieuwe klanten. Allereerst ben je zeer voordelig uit, maar ook krijg je nu extra cashback. Bij een éénjarig contract kun je 90 euro cashback krijgen.

  • 90 euro cashback bij een éénjarig contract

Overstappen naar Energie Direct

  • 140 euro caskback bij een tweejarig contract

Overstappen naar Energie Direct