Zes maanden gratis stroom

Het is weer zomer in Nederland. Het is aan het weer nog niet altijd te merken, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Maar weinig mensen zijn in de zomer bezig om over te stappen naar een andere energieleverancier, maar juist in de zomer zijn er vaak interessante acties. Loopt je contract bijna af of heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan zijn er een aantal redenen om nu over te stappen naar een andere leverancier. Allereerst is de verwachting dat de gasprijzen vanaf volgend jaar flink omhoog gaan. Het kan veel geld schelen om nu nog een contract tegen lagere tarieven in te stappen. Een andere reden zijn de interessante aanbiedingen op dit moment. Vergeleken met een jaar geleden komen energieleveranciers steeds met betere acties, maar je zou toch denken dat de grens een keer bereikt is!

E.ON is een topper op het gebied van tarieven en cadeaus. Voor de zomer hebben ze een speciale en toepasselijke actie! Allereerst krijg je enkele maanden gratis stroom. Hoelang je gratis stroom krijgt is afhankelijk van de duur van je contract.

  • Bij een contract van 1 jaar krijg je 2 maanden gratis stroom
  • Bij een contract van 2 jaar krijg je 4 maanden gratis stroom
  • Bij een contract van 3 jaar krijg je 6 maanden gratis stroom

Een paar maanden gratis stroom is helemaal voordelig. De meeste mensen kiezen voor een 3-jarig contract. Zo ben je verzekerd van lage tarieven en heb je de komende jaren geen omkijken naar je energieleverancier.

  • 6 maanden gratis stroom

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb