Energie collectief

Energiecollectief via de Consumentenbond

De Consumentenbond heeft ieder jaar een leuke actie. Ze gaan voor hun leden en niet-leden op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Dit wordt ook wel het energiecollectief genoemd. Iedereen mag zich hier voor inschrijven. Als je je inschrijft ben je niet verplicht om over te stappen naar de winnende energieleverancier. Wel mogen ze je een aanbod zodat je zelf kunt beslissen of je wilt over stappen. Alle energieleveranciers mogen meedoen met het energiecollectief van de Consumentenbond. Ze komen met een scherpe aanbieding met bijvoorbeeld goedkope tarieven of leuke kortingen. Degene met het beste aanbod is de winnaar van het energiecollectief. Deze energieleverancier mag mensen die zich ingeschreven hebben een aanbieding doen en de Consumentenbond zal deze energieleverancier promoten. Voor een energieleverancier is dit de manier om veel potentiële klanten in één keer te bereiken! Voor consumenten is het de manier om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Wat is de winnaar van het energiecollectief van de Consumentenbond?

 

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!

 

Energiecollectief afgelopen!

Het energiecollectief van de Consumenten is afgelopen, je kunt dus niet meer via de Consumentenbond overstappen. Zodra er een nieuw energiecollectief is gestart, kun je hier de informatie vinden

Degene met het beste aanbod is de Nederlandse Energie Maatschappij! Zij bieden de goedkoopste tarieven en een éénmalige korting van 100 euro. De Consumentenbond kan weer spreken van een succesvolle actie! Na de tarieven van andere energieleveranciers te hebben vergeleken is dit inderdaad de goedkoopste actie. Een gezin met gemiddeld gebruik kan rond de 300 euro besparen per jaar. Dit is een flink bedrag! Wanneer je overstapt naar de Nederlandse Energie Maatschappij, dan sluit je een contract af voor een jaar. Ook krijg je groene stroom.

Je hoeft geen lid te zijn de Consumentenbond om gebruik te mogen maken van de aanbieding van de Nederlandse Energiemaatschappij. Leden kunnen gelijk gebruik maken van de actie. Niet-leden krijgen een proefabonnement van 2 maanden van de Consumentenbond. Dit proefabonnement is gratis en loopt vanzelf af na 2 maanden. Kortom, het is een win-win situatie voor de consumenten. Je kunt tot 6 mei gebruik maken van deze aanbieding.