Vattenfall overstappen

Vattenfall heeft meerdere leuke aanbiedingen voor nieuwe klanten. De meeste mensen blijven jaren bij dezelfde energieleverancier hangen en missen daardoor eigenlijk allemaal leuke extra's. Zo kunnen nieuwe klanten bij Vattenfall zelf een cadeau uitkiezen. Het aanbod van cadeau's zijn niet de minste, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Samsung Galaxy tab, draadloze Bosch stofzuiger, een xBox en verschillende cadeaubonnen met een waarde van 200 euro.

Overstappen naar Vattenfall en krijg een gratis cadeau

Het kan ook zijn dat je naar de cadeau's zit te kijken en bij jezelf denkt: ik heb dit eigenlijk niet nodig. Daarom is er ook een leuke kortingsactie. Nieuwe klanten krijgen 250 euro korting op hun jaarrekening. Dit is toch een leuk extraatje aan het eind van het jaar.

Overstappen naar Vattenfall en krijg 250 euro korting

 

Nuon heet nu Vattenfall

Nuon hoort bij de grootste energieleveranciers van Nederland. Klanten van Nuon kunnen gebruik maken van allerlei voordeeltjes. Zo is er voor nieuwe klanten regelmatig een leuke aanbieding waarmee je veel geld kunt besparen. Maar ook voor bestaande klanten is Nuon een goede energieleverancier. Als klant van Nuon ben je namelijk automatisch lid van Nuon Exclusief. Hiermee krijg je korting op leuke uitjes en producten. Ook zijn er regelmatig leuke prijsvragen waarmee je leuke prijzen kunt winnen!

De aanbieding van dit moment van Nuon is de Nuon Topdeal. De Nuon Topdeal bestaat uit een éénjarig contract met veel voordeel. Zo krijg je maar liefst drie maanden gratis stroom. Dit komt neer op een korting van 25 procent. Hiermee wordt je jaarrekening wel erg voordelig.

  • Drie maanden gratis stroom

 

Korting klinkt leuk, maar sommige mensen hebben liever een leuk cadeau. Voor deze overstappers zijn er de Nuon Cadeauweken. Nieuwe klanten krijgen namelijk een Bol.com cadeaubon cadeau. Deze cadeaubon heeft een waarde van 60 euro. Je kunt bij Bol.com van alles kopen zoals boeken, dvd's, verzorgingsproducten en speelgoed. Zo kun je jezelf of bijvoorbeeld je kinderen een extraatje geven.

  • Bol.com cadeaubon t.w.v 60 euro