Zakelijk energie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. In de huidige economische tijd zijn er veel mensen die hun baan kwijt raken of bij wie de onzekerheid overheerst. Ook kan het zijn dat je het gewoon prettig vindt om voor jezelf te werken. Je staat niet onder een baas en je kunt zelf je werk en tijd indelen. Het werken als MKB-er of ZZP-er kan erg druk en onzeker zijn, maar je kan er ook veel voldoening uithalen.

Bij de meeste energieleveranciers is het mogelijk om een energiecontract af te sluiten als MKB-er of ZZP-er. Je kunt hiermee korting op de energietarieven krijgen. Energieleveranciers kijken naar je gemiddeld verbruik en doen aan de hand daarvan kun je een offerte krijgen. Afhankelijk van je verbruik krijg je dus korting. Wanneer je bijvoorbeeld een winkel of een bedrijf hebt, dan heb je energie nodig. Maar ook ZZP-ers die vanuit huis werken kunnen zakelijk energie afsluiten. Hiermee ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je als particulier energie afneemt. Hieronder kun je een overzicht vinden van energieleveranciers waarbij je zakelijk energie kunt afsluiten tegen een voordelig tarief.

Essent

Bij Essent kun je als particulier of als MKB-er of ZZP-er energie afsluiten. Essent heeft voordelige tarieven voor ondernemers. Als ondernemer kun je gemakkelijk overstappen naar Essent. Je hoeft alleen je persoonlijke gegevens achter te laten, de naam van je bedrijf en je kvk nummer. Essent heeft een leuke aanbieding voor zakelijke klanten. Wanneer je nu een driejarig contract afsluiten tegen vaste tarieven, krijg je 171 euro retour. Deze 171 euro krijg je binnen enkele weken op je rekening bijgeschreven. Ook is het prettig om vaste tarieven voor gas en stroom te hebben. Zo heb je de komende drie jaar zekerheid.

  • 171 euro op je rekening

Overstappen naar Essent voor MKB-ers en ZZP-ers

Electrabel

Ook bij Electrabel kun je zakelijk energie afsluiten. Electrabel staat bekend om zijn lage tarieven. Zakelijke klanten krijgen nu 0,5 cent korting op stroom. Deze korting komt bovenop de toch al voordelige tarieven van Electrabel. Electrabel scoort goed in testen van de Consumentenbond. Ze krijgen namelijk een 7,8 voor klantvriendelijkheid en een 7,6 voor betrouwbaarheid. Electrabel scoort hiermee beter dan gemiddeld.

Overstappen naar Electrabel

NL Energie

NL Energie is een bekende energieleverancier. Voor particulieren hebben ze regelmatig leuke acties en aanbiedingen waarbij je veel korting kunt krijgen. Ook voor zakelijke ondernemers kun je bij NL Energie terecht. De tarieven liggen een stuk lager dan voor particulieren. Hiermee kun je dus als MKB-er of ZZP-er flink je voordeel mee doen. Je kunt kiezen uit een éénjarig, driejarig of vijfjarig contract tegen vaste tarieven.

Overstappen naar NL Energie

Maak jouw eigen website met JouwWeb