Energie aanbieding januari 2015

Essent energie aanbiedingen 2020

 

Onderstaande actie is helaas afgelopen

Essent

Januari is voor veel mensen de maand om over te stappen. Je kan vaak aardig wat geld besparen op je energierekening en het is altijd prettig om het nieuwe jaar te beginnen met lagere maandlasten. Essent is een bekende energieleverancier. Ze hebben altijd verschillende acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten. Voor januari 2015 hebben we de leukste energie aanbieding van Essent genomen.

Essent werkt samen met de Mediamarkt. De Mediamarkt is een grote electronica winkel. Zo kun je er nieuwe tv's, tablet of dvd's kopen. Consumenten die nu overstappen naar Essent en een driejarig contract afsluiten, krijgen een cadeaukaart gratis. Deze cadeaukaart is te besteden bij Mediamarkt en heeft een waarde van maar liefst 170 euro! Voor dit flinke bedrag kan je heerlijk winkelen bij de Mediamarkt. 

Het is tegenwoordig een kleine moeite om overstappen naar een andere energieleverancier. Je hoeft alleen maar je gegevens bij je nieuwe energieleverancier achter te laten en zij regelen de overstap voor je. 

  • Mediamarkt cadeaukaart ter waarde van 170 euro

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb