Aanbieding Electrabel

Electrabel hoort al jaren bij de goedkoopste energieleveranciers. Ze staan vrijwel iedere maand in de top 3 van goedkoopste energieleveranciers. Dit is erg prettig als je van lage tarieven houdt. Bij Electrabel krijg je geen dure cadeaus of hoge kortingen. Ze verwerken al hun aanbiedingen en acties in de tarieven. Zo weet je zeker dat je verzekerd bent van lage tarieven. De meeste mensen die overstappen naar Electrabel kiezen voor een driejarig contract met vaste tarieven. Zo weet je waar je de komende drie jaar aan toe bent. 

Electrabel regelt de overstap voor je als je wilt overstappen. Er zijn hier vijf stappen voor. Allereerst moet je jezelf aanmelden bij Electrabel. Je doet dit door je gegevens in te vullen op hun site. Daarna regelt Electrabel de overstap met je huidige energieleverancier. Je krijgt een brief thuis wanneer Electrabel je stroom en gas gaat leveren en je moet je meterstanden doorgeven zodat er met je oude energieleverancier een afrekening gemaakt kan worden. Electrabel bepaalt aan de hand van je verbruik wat je moet betalen per maand. Dit is het zogehete voorschotbedrag. Aangeraden wordt om zelf het voorschotbedrag iets te verhogen. Mocht je toch meer stroom en gas verbruiken, dan loop je geen risico dat je moet bijbetalen.

Electrabel heeft behalve lage tarieven ook een leuke aanbieding voor klanten die in de maand november overstappen. Wanneer je voor 1 december overstapt, dan krijg je een Philips Powerbank cadeau. Een Philips Powerbank is een mobiele telefoonoplader. Je laadt de Philips Powerbank thuis op en dan kun je overal je mobiele telefoon opladen. Ideaal als je ergens bent waar geen stopcontact is.

  • Lage tarieven plus een gratis Philips Powerbank

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb