Energie aanbieding oktober

Bekijk hier het actuele overzicht van alle energie acties

 

Deze energie actie is helaas afgelopen

Ook in oktober zijn we weer op zoek gegaan naar de leukste energie-aanbiedingen. De beste aanbiedingen zijn een combinatie van scherpe tarieven en bijvoorbeeld een leuke actie of cadeau. Laatst was in het nieuws dat eigenlijk te weinig mensen overstappen en daardoor veel meer geld betalen voor energie dan nodig. Het loont juist om regelmatig over stappen omdat je dan iedere keer gebruik kunt maken van een nieuwe actie. Een gemiddeld gezin denkt per jaar 72 euro te kunnen besparen, maar in werkelijkheid is dit 500 euro! Dit is een hoop geld, waar je veel leuke dingen van kunt doen. Veel mensen denken dat het een enorm gedoe is om over te stappen naar een andere energieleverancier. Maar in werkelijkheid is dit een kleine moeite. Je hoeft alleen je gegevens achter te laten en je nieuwe energieleverancier doet de rest voor je. Hieronder kun je een overzicht vinden van leuke aanbiedingen waarmee je zeer voordelig uit bent!

Energie Topdeal

Je kunt bij Energie Topdeal kiezen uit twee verschillende contracten, namelijk een één en tweejarig contract. Het éénjarig contract is al vier keer op rij verkozen door de Consumentenbond als één van de voordeligste contracten. Hiermee ben je waarschijnlijk dus een stuk goedkoper uit dan met je huidige energieleverancier. Nieuwe klanten krijgen als ze overstappen een gratis Staatslot. Hiermee maak je kans op leuke prijzen. Het zou toch geweldig zijn als jij net een winnend lot krijgt!

  • Gratis Staatslot

Maar je kunt ook kiezen voor een tweejarig contract. Het driejarig contract van Energie Topdeal is iets duurder dan het éénjarig contract, maar je bent nog steeds zeer voordelig uit. Het verschil is enkele euro's per maand. Wanneer je liever een driejarig contract hebt en overstapt, dan krijg je een gratis Android Tablet. Hiermee kun je onder andere internetten, whatsappen, filmpjes en foto's bekijken!

  • Gratis Android tablet

 

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!

Maak jouw eigen website met JouwWeb