Energie Direct overstappen

Actie Energie Direct 2020

Energie Direct heeft voor de winter twee nieuwe acties. Je krijgt namelijk cashback bij zowel een één als twee jarig contract. Bij een éénjarig contract bedraagt deze cashback 90 euro. Het is ook mogelijk om een tweejarig contract af te sluiten. In dat geval bedraagt de cashback 140 euro.

Eénjarig contract afsluiten bij Energie Direct en krijg 90 euro cashback

Tweejarig contract afsluiten bij Energie Direct en krijg 140 euro cashback

 

Actie aflopen

Energie Direct is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. De site van Energie Direct is zeer duidelijk en overzichtelijk. Een groot voordeel van Energie Direct zijn de zeer lage energie tarieven. Vergeleken met andere energieleveranciers is Energie Direct één van de goedkoopste energieleveranciers. De aanbieding van dit moment is met een éénjarig contract. Dit éénjarig contract bestaat uit vaste tarieven voor gas en stroom. Behalve lage tarieven krijg je ook een Bol.com cadeaubon cadeau met een waarde van 50 euro. Bol.com is een online warenhuis waar je onder andere boeken, cd's, dvd's en speelgoed kan kopen. Wanneer je klant wordt bij Energie Direct, dan krijg je binnen enkele weken een code toegestuurd die je kan gebruiken op Bol.com.

Overstappen naar Energie Direct is een kleine moeite. Bij Energie Direct kun je namelijk gebruik maken van de overstapservice. Dit houdt in dat je alleen je gegevens hoeft in te vullen en Energie Direct regelt je overstap!

  • Bol.com cadeaubon t.w.v 50 euro