Iphone 6 goedkoop

Deze actie is helaas afgelopen. De nieuwe actie van Oxxio is dat je minimaal 150 euro korting op je jaarrekening krijgt. 

Actueel overzicht van alle acties

 

Oxxio staat bekend om zijn leuke aanbiedingen. Het aanbod van cadeaus waar je uit kunt kiezen voor steeds groter. Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier is Oxxio een goede keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een laptop, een tablet of een iPad. Nieuw van Oxxio is de Iphone actie.

De Iphone 6 is het nieuwe model van de Iphones. Nieuwe klanten kunnen de Iphone 6 heel voordelig krijgen bij Oxxio. Allereerst moet je klant worden van Oxxio en een driejarig contract afsluiten. Je betaalt een eigen bijdrage van 249 voor de Iphone 6. Wil je de Iphone 6 plus, dan is de eigen bijdrage 349. Dit is een stuk goedkoper dan dat je de Iphone in de winkel moet kopen, daar kost hij namelijk minimaal 699 euro. 

Het is misschien verrassend om een IPhone te krijgen van een energieleverancier, maar eigenlijk is het een win-win situatie. Je krijgt de nieuwste IPhone 6 en je hoeft geen duur telefoon abonnement af te sluiten. Wanneer je zelf al een telefoon hebt, dan kun je kiezen voor een goedkoop sim only abonnement. 

Vind je de IPhone 6 eigenlijk nog te duur? Dan kun je bij Oxxio ook kiezen voor een IPhone 5. Dit het vorige model IPhone en daardoor iets minder luxe, maar het is nog steeds een prima smartphone. 

  • IPhone 5 of 6