Aanbieding Essent 2020

Essent is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. December is de tijd om over te stappen van zorgverzekering, maar januari is van de energiemaatschappijen. Er zijn veel interessante aanbiedingen. Hieronder een overzicht van de aanbiedingen van Essent in 2020.

 

Essent 1 jaar vast plus gratis Philips Hua pakket ter waarde van 200 euro

 

Het voordeel van een éénjarig contract is de korte looptijd. Je hebt vaste tarieven dus je weet waar je aan toe bent maar je zit er niet voor jaren aan vast. Bij dit éénjarig contract heb je scherpe tarieven en krijg je een Philips Hua startpakket cadeau. Het Philips Hua startpakket bestaat uit:

  • - 2x E27 Color
  • - Bridge
  • - Sensor

Met dit pakket kan je zelf je verlichting regelen met je tablet of smartphone. Je kan voor een fijne sfeerverlichting zorgen. De LED lampen zorgen ervoor dat het pakket energiezuinig is.

Eénjarig energiecontract afsluiten bij Essent met een gratis Philips Hua pakket t.w.v 200 euro

 

Essent 3 jaar vast plus Bol.com cadeaubon t.w.v 250 euro

 

Essent heeft verschillende interessante aanbiedingen voor een driejarig contract. Met een driejarig contract heb je langer zekerheid over je tarieven plus energiemaatschappijen willen je graag belonen als je je voor drie jaar aan hen verbindt. Bij dit driejarig contract krijg een Bol.com cadeaubon t.w.v 250 euro erbij van Essent. Bol.com is de grootste webwinkel van Nederland. Van speelgoed tot electronica, ze hebben alles. 

  • Bol.com cadeaubon t.w.v 250 euro

Driejarig contract afsluiten bij Essent en krijg een Bol.com cadeabon van 250 euro

 

Essent 3 jaar vast plus Wehkamp cadeaubon t.w.v 250 euro

 

Het kan zijn dan Bol.com niet helemaal je favoriete winkel is of dat je er eigenlijk niks nodig hebt. Essent biedt daarom de keuze aan om te kiezen voor een Wehkamp cadeabon ter waarde van 250 euro. Wehkamp heeft een ruim assortiment aan schoenen en kleding in alle maten.

  • Wehkamp cadeabon t.w.v 250 euro

Driejarig contract afsluiten bij Essent en krijg een Wehkamp cadeaubon t.w.v 250 euro

 

Essent 3 jaar vast met gratis Thermostat Nest E

 

Een derde mogelijkheid bij Essent bij een driejarig contract is de slimme thermostaat. Hiermee kan je zelf op afstand de temperatuur in huis regelen. Je kunt de thermostaat in iedere kamer plaatsen en hij is zeer makkelijk in gebruik.

  • Gratis Thermostat Nest E

Driejarig contract afsluiten bij Essent en krijg een Thermostat Nest E cadeau

 

Essent 1 jaar vast met 175 euro korting

 

Niet iedereen zit op cadeau's en extraatjes te wachten. Wanneer je gewoon zo goedkoop mogelijk wilt uit zijn, dan kun je het beste kiezen voor een korting op je energierekening. Nieuwe klanten krijgen nu 175 euro korting bij een jaarcontract.

  • 175 euro korting

Eénjarig contract afsluiten bij Essent en krijg 175 euro korting