Nuon blijven loont

De afgelopen jaren was het gebruikelijk dat je het meeste voordeel haalde door regelmatig over te stappen naar een andere energieleverancier. Nieuwe klanten krijgen allerlei voordelen zoals een korting, scherpe tarieven of een mooi cadeau. Maar zodra de contractduur was afgelopen, werden de tarieven opeens verhoogd waardoor bestaande klanten een stuk duurder uitwaren. Om dit voor te zijn werd aangeraden om na afloop van je contract weer een nieuw contract af te sluiten bij een andere energieleverancier. 

Energieleverancier Nuon is het hier niet mee eens en wilt ook graag investeren in bestaande klanten. Daarom krijgen klanten die klant blijven bij Nuon een jaarlijks oplopende korting. Bestaande klanten krijg direct tien procent korting op stroom. Ieder jaar dat ze klant blijven, krijgen ze er vijf procent bij tot een maximum van 25 procent korting op stroom! Dit is een lekker voordeeltje waarmee je veel geld kunt besparen.

Ook nieuwe klanten van Nuon kunnen gebruik maken van de Nuon blijven loont actie. Wanneer je nu instapt krijg je een korting van 5 procent op je tarieven en dit loopt ieder jaar dat je klant blijft op met vijf procent. Na vijf jaar krijg je dus het maximum van 25 procent korting.

Wanneer je geen zin hebt om ieder jaar over te stappen en toch graag voordeel wilt, dan is Nuon blijven loont een goede optie. Je kunt gewoon klant blijven en je hebt er verder geen omkijken meer naar, maar je blijft wel korting op de tarieven voor stroom krijgen.

  • Korting op stroom oplopend tot 25 procent