September 2012

 

Deze actie is helaas afgelopen

Voor de maand september hebben we weer een topper van een energieleverancier gevonden, namelijk Greenchoice. De naam zegt het al: met Greenchoice krijg je altijd groene energie, dus je bent milieubewust bezig. Dat is natuurlijk altijd prettig. Greenchoice is de samenwerking aangegaan met OneforOne. OneforOne is een organisatie die zich inzet voor gezinnen in Afrika. Ze sponsoren namelijk gezinnen in Afrika met zonne-energie. Voor iedere consument die via OneforOne overstapt naar Greenchoice, sponsoren ze één gezin in Afrika. Dit kost de klant geen extra geld! Zo werk je eigenlijk dubbel mee aan duurzame energie. Greenchoice scoort altijd goed in testen van de Consumentenbond. Ze horen bij de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Hier de voordelen van Greenchoice en OneforOne op een rijtje.

  • Nieuwe klanten krijgen tot 200 euro korting
  • Goede service
  • Lage tarieven
  • Altijd groene energie
  • Via OneforOne sponsoor je een gezin in Afrika
  • Je bent goed bezig met het milieu en je steunt een medemens

Overstappen kun je heel gemakkelijk online regelen, Dus wil je ook overstappen en een steentje bijdragen aan een beter milieu en een betere wereld, wordt dan klant van Greenchoice via OneforOne.

 

 

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!