Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

Cashback energie

Geld terug bij overstappen energiemaatschappij

Ieder jaar stappen er ruim 1 miljoen consumenten over naar een andere energiemaatschappij. Ze doen dit omdat je veel geld kunt besparen door over te stappen. Veel mensen laten hun contract doorlopen, maar ze missen hierdoor alle acties en extraatjes. Ook mis je de korting op de tarieven. Het kan dus zeker lonen om om de zoveel jaar over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Het leukste zijn de geld terug acties. Je krijgt geld terug als je overstapt naar een energiemaatschappij. Dit kan op 2 manieren. Als eerste kun je het geld gelijk op je rekening gestort krijgen. Dit is toch een leuk extraatje. Bij andere energiemaatschappijen krijg je het geld bij de jaarafrekening teruggestort. In dat geval krijg je korting op je energierekening. Bij welke energiemaatschappijen krijg je geld terug?

Hieronder een overzicht van de leukste cashback of geld terug acties!

Essent

Essent heeft een hele interessante aanbieding voor nieuwe klanten. Zo krijgen mensen die overstappen 180 euro korting op hun jaarrekening. Dit is ruim 100 euro meer dan normaal! Je krijgt de 180 euro korting bij een driejarig contract. Zoveel korting krijg je bij geen enkele andere energieleverancier!

Overstappen naar Essent


Budget Energie

Budget Energie is één van de goedkoopste energieleveranciers. Ze scoren zeer goed in testen van de Consumentenbond. Voor nieuwe klanten hebben ze nu een leuke actie. Zo krijg je 175 euro korting op je jaarafrekening als je overstapt. Je kunt deze 175 euro dus zien als korting. Je krijgt 175 euro korting bij een 3-jarig contract.

Overstappen naar Budget Energie en krijg 175 euro korting

 

E.ON

Ook bij E.ON krijg je korting op je energierekening. Je krijgt een flinke korting van 100 euro in combinatie met een éénjarig contract. Voor een éénjarig contract is dit de hoogste korting die je kunt krijgen!

Overstappen naar E.ON en krijg 100 euro korting


De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen!

Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!