Energieleveranciervergelijk.jouwweb.nl

IPad overstappen energieleverancier

4de Generatie iPad 16 GB Wi-fi bij overstappen energieleverancier

Wanneer je contract bij je huidige energieleverancier afloopt of al afgelopen is, dan doe je er slim aan om een nieuw contract af te sluiten. Veel energieleveranciers hebben namelijk interessante acties voor nieuwe klanten. Dit kan nog best lastig kiezen zijn. Ga je namelijk voor de goedkoopste energieleverancier of krijg je liever geld terug? Duizelen alle tarieven je en wil je liever iets krijgen waar je gelijk gebruik van kunt maken en waar je wat aan hebt? Stap dan over naar Oxxio!

Bij Oxxio krijg je namelijk als je klant wordt een iPad cadeau, dit is de 4de Generatie iPad met Retina display! Dit is absoluut geen misselijk cadeau! De iPad kost in de winkel 505 euro! Voor veel mensen is dit een hoop geld. Overstappen is een kleine moeite. Oxxio regelt namelijk de gehele overstap! Je hoeft alleen maar klant te worden en je gegevens in te vullen en je krijgt deze 4de Generatie iPad 16 GB met wifi helemaal gratis! Je krijgt de gratis iPad als je een 3 jarig contract afsluit met gas en stroom.

Maar Oxxio biedt je nu de keuze! Je kunt namelijk ook kiezen voor de Samsung Galaxy Note of een Samsung Notebook! Het betreft de Samsung Galaxy Note 10.1 Wi-Fi N8010 met een advies prijs van 479 euro. De Samsung Notebook heeft een adviesprijs van 599 euro. De Samsung Notebook heeft een 13,3 beeldscherm en is uit serie 5.

Overstappen naar Oxxio en krijg een gratis iPad, Samsung Galaxy Note of Samsung Notebook

De meeste energieleveranciers hebben interessante acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten! Klanten die al jaren bij dezelfde energieleverancier zitten betalen vaak de hoofdprijs. Het wordt juist aangeraden door onder andere de Consumentenbond en de NMA om regelmatig over te stappen. Hiermee kan je gemiddeld 500 euro besparen! Bekijk hier de leukste acties, aanbiedingen en cadeaus van de energieleveranciers van dit moment!