Aanbieding energie april 2013

Bekijk hier een actueel overzicht van de aanbiedingen van dit moment

 

Deze acties zijn helaas afgelopen

Voor april hebben we weer een paar leuke energie aanbiedingen uitgezocht. Energieleveranciers maken weer volop reclame op tv en op de radio. Over het algemeen gaat dat gepaard met leuke acties. Het is altijd interessant om over te stappen als je contract afgelopen is. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het het duurst is om jaren bij dezelfde energieleverancier te zitten. Een gemiddeld gezin kan een paar honderd euro goedkoper uit zijn door regelmatig over te stappen. Plus het is altijd leuk om ieder gebruik te maken van een leuke aanbieding met bijvoorbeeld een cadeau! Zo word je gelijk beloond voor het overstappen van energie.

Eénjarig of driejarig contract

De meeste energieleveranciers bieden een éénjarig of driejarig contract aan. Kwa geld maakt het eigenlijk niet uit. Je bent met het éénjarig contract vaak iets goedkoper uit, maar het verschil is minimaal. Eigenlijk is het maar net wat jezelf prettig vindt. Wanneer je ieder jaar naar een andere energieleverancier overstapt, dan kun je ieder jaar gebruik maken van een nieuwe aanbieding. Maar wanneer je graag meer zekerheid wilt en geen zin hebt om ieder jaar over te stappen, dan kun je beter een driejarig contract afsluiten. Hieronder vind je de beste energie aanbieding van april van een éénjarig en driejarig contract.

Eénjarig contract Essent

Bij Essent kun je een éénjarig en een driejarig contract afsluiten. We besteden in de maand april vooral aandacht aan het éénjarige contract. Wanneer je nu overstapt naar Essent en je sluit een éénjarig contract af, dan krijg je 100 euro shopgeld cadeau dat je kunt besteden bij Zalando. Zalando is een groot online warenhuis met een ruim aanbod aan kleding en schoenen. Voor veel mensen is deze 100 euro shopgeld een leuk extraatje!

  • 100 euro shopgeld Zalando

Driejarig contract Oxxio

Oxxio is de energieleverancier met de beste aanbieding voor een driejarig contract. Oxxio pakt flink uit met een mooi cadeau! Je kunt bij Oxxio kiezen uit drie verschillende dure cadeaus!

  • Apple iPad met Retina Display (4de Generatie) 16 GB Wi-Fi (adviesprijs 505 euro)
  • Samsung Galaxy Note 10.1 - 16 GB Wi-Fi N8010 (adviesprijs 479 euro)
  • Samsung Notebook 13.3" serie 5 (adviesprijs 599 euro)

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb