Energieleveranciers

Er zijn in Nederland verschillende energieleveranciers waar je naar kunt overstappen. De grootste en bekendste zijn toch wel Eneco, Nuon en E.ON. Andere bekende energieleveranciers zijn de Nederlandse Energie Maatschappij en Essent. Maar er zijn ook verschillende kleinere en onbekende energiemaatschappijen.

Er zijn verschillende dingen waar je op kunt letten als je wilt overstappen naar een andere energiemaatschappij. Een grote naam wekt vertrouwen op, maar kleine energiemaatschappijen zijn vaak nog klantvriendelijker! De meeste mensen stappen naar een andere energieleverancier over omdat deze een leuke aanbieding heeft of goedkope tarieven. Op deze pagina kun je een overzicht vinden met informatie over verschillende energieleveranciers en hun aanbiedingen van dit moment.

Nuon

Nuon is één van de grotere energieleveranciers. Ze wisselen regelmatig van aanbieding om zo een breed publiek aan te spreken. Op dit moment zijn ruim 2,2 miljoen mensen klant bij Nuon. De aanbieding van dit moment van Nuon is de Nuon Topdeal. Bij de Nuon Topdeal sluit je een éénjarig contract af. Bij dit éénjarig contract krijg je drie maanden gratis stroom! Dit komt neer op 25 procent korting op de tarieven voor stroom!

  • Drie maanden gratis stroom

Overstappen naar Nuon

Oxxio

Oxxio is een middelgrote energieleverancier. Ze zijn een groot voorstander van groene stroom om zo aan een beter milieu te werken. Oxxio heeft op dit moment het duurste welkomstcadeau. Nieuwe klanten krijgen namelijk een iPad Air of een Lenovo Notebook cadeau. Met een iPad kan je internetten, filmpjes kijken en spelletjes spelen. Het is het hebbeding van dit moment! Je krijgt de gratis iPad als je een driejarig contract afsluit tegen vaste tarieven. Zo weet je waar je de komende drie jaar aan toe bent.

  • iPad Air, iPhone of een Lenovo Notebook
  • Twaalf energiebesparende producten

Overstappen naar Oxxio

 

Essent

Essent is een onderdeel van RWE. RWE is een groot energiebedrijf dat actief is in meerdere Europese landen. Essent heeft een leuke aanbieding op dit moment. Nieuwe klanten die overstappen naar Essent krijgen namelijk 180 euro korting op hun jaarrekening. Hiermee heeft Essent zijn korting verhoogd met 100 euro! Je krijgt de 180 euro korting bij een driejarig contract. Dit maakt dat Essent de meeste korting geeft vergeleken met andere energieleveranciers.

  • 180 euro korting op je jaarrekening

Overstappen naar Essent

Je kunt bij Essent ook kiezen voor een éénjarig contract. In dat geval krijg je 75 euro shopgeld te besteden bij Mediamarkt. Bij Mediamarkt kun je allerlei electronica kopen dus het komt altijd wel van pas!

  • Cadeaukaart van 75 euro te besteden bij Mediamarkt

Overstappen naar Essent

 

 

Electrabel

Electrabel is een middelgrote energieleverancier. Electrabel is al jaren één van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Ze hebben zeer scherpe tarieven voor zowel stroom en gas. Op dit moment is hun driejarig contract het voordeligste driejarige contract dat er is, volgens de Consumentenbond! Wanneer je zo goedkoop mogelijk wilt uit zijn en graag drie jaar zekerheid wilt, dan is het een goede optie om over te stappen naar Electrabel. Ook voor zakelijke klanten is Electrabel een aanrader. Nieuwe klanten krijgen nu een gratis Philips Powerbank. Met een Philips Powerbank kun je altijd je mobiele telefoon opladen. Ideal als je onderweg bent en je batterij is leeg.

  • Philips Powerbank

Overstappen naar Electrabel

 

Energie Topdeal

Energie Topdeal is een bedrijf dat samenwerkt met Nuon. Het doel van Energie Topdeal is om een scherpe deal af te sluiten met een energieleverancier zodat mensen die willen overstappen veel voordeel hebben. Energie Topdeal vindt verschillende dingen belangrijk. Zo moeten de tarieven laag zodat er niet teveel betaalt hoeft te worden voor de energierekening. Maar ook moet er een extraatje zijn voor mensen die willen overstappen. Je kunt bij Energie Topdeal kiezen uit een éénjarig en driejarig contract. Het éénjarig contract is het voordeligst. Wanneer je een éénjarig contract afsluit krijg je twee maanden gratis stroom plus een gratis Staatslot met Jackpot! Met een driejarig contract heb je de komende drie jaar vaste tarieven dus meer zekerheid. Wanneer je kiest voor een driejarig contract, dan krijg je een tablet cadeau!

  • Bij een éénjarig contract krijg je een gratis Staatslot met Jackpot
  • Bij een tweejarig contract krijg je een Prestigio E-reader
  • Bij een driejarig contract krijg je een gratis tablet

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg een een gratis Staatslot

Overstappen naar Energie Topdeal en krijg een gratis Prestigio E-reader

 

Energie Direct

Energie Direct is één van de grotere energieleveranciers van Nederland. Energie Direct heeft zeer lage energietarieven. Met hun éénjarig contract zijn ze één van de goedkoopste energieleveranciers. Ook hebben  ze een gratis overstapservice. Het overstappen wordt voor je geregeld. Dit maakt Energie Direct een aantrekkelijke energieleverancier om naar over te stappen. Energie Direct heeft behalve lage energietarieven nog een leuke aanbieding. Zo krijgen nieuwe klanten die nu overstappen naar Energie Direct een Bol.com cadeaubon ter waarde van 50 euro!

  • Bol.com cadeaubon t.w.v 50 euro

Overstappen naar Bol.com

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb