Electrabel overstappen

Electrabel is minder bekend bij het grote publiek dan bekende energieleveranciers zoals Eneco, Nuon en Essent. Toch scoort Electrabel zeer goed in prijsvergelijkingen van bijvoorbeeld de Consumentenbond. Ze horen eigenlijk altijd bij de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Het overstappen naar Electrabel is binnen een paar stappen geregeld. Allereerst moet je wat vragen beantwoorden. Denk hierbij aan of je particulier of zakelijk energie wilt afsluiten. Ook kun je kiezen uit een éénjarig en driejarig contract. Als laatste kun je aangeven of je groene of gewone stroom wilt.

Het driejarig contract van Electrabel is op dit moment het goedkoopste driejarig contract dat er is. Electrabel heeft vergeleken bij andere driejarige contracten het laagste tarief voor gas en stroom. Electrabel biedt verder geen aanbieding aan zoals korting of een cadeau. Deze energieleverancier moet het echt hebben van zijn lage contracten.

Ook voor zakelijke klanten is Electrabel een goede optie. Je krijgt dan namelijk korting op de tarieven voor stroom, waardoor je voordelig uit bent.

Overstappen naar Electrabel

 

November actie Electrabel

Speciaal voor de zomer heeft Electrabel een leuke aanbieding. Je krijgt de lage tarieven die we gewend zijn van Electrabel, maar nieuwe klanten krijgen nu ook een mooi welkomstgeschenk. Je krijgt namelijk een Philips Powerbank. Hiermee kun je altijd en overal je mobiele telefoon opladen. 

  • Welkomstgeschenk: Philips Powerbank

Overstappen naar Electrabel