Beste energie aanbieding maart 2013

Bekijk hier een actueel overzicht van de energie acties van dit moment

 

Deze energie actie is helaas afgelopen

Ook in maart 2013 hebben we een leuke energie aanbieding gevonden. De meeste energieleveranciers zijn op dit moment niet echt actief bezig met het promoten van hun aanbiedingen. De acties zijn vaak al maanden hetzelfde en dat maakt het toch een beetje saai. E.ON Benelux is de enige die op dit moment wel bezig is met een nieuwe aanbieding. Wanneer je nu wilt overstappen naar E.ON Benelux krijg je namelijk een paar maanden gratis stroom. Deze gratis stroom wordt verrekend als korting en is dus een lekkere meevaller op je energierekening. Verder heeft E.ON Benelux voordelige tarieven, zodat je sowieso geld kunt besparen.

Hoeveel maanden stroom je krijgt is afhankelijk van het contract dat je kiest. Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende contracten als je naar E.ON Benelux wilt overstappen. De meeste mensen kiezen voor het driejarig contract. Op die manier heb je drie jaar zekerheid. Bij een driejarig contract krijg je maar liefst zes maanden gratis stroom. Dit maakt E.ON Benelux een zeer interessante energieleverancier.

Maar je kunt ook kiezen uit een éénjarig en tweejarig contract. Bij het éénjarig contract krijg je twee maanden gratis stroom en bij een tweejarig contract krijg je vier maanden gratis stroom.

  • Tot zes maanden gratis stroom

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb