Aanbieding november

 

Deze aanbieding is helaas afgelopen

Voor november hebben we weer de leukste aanbieding van dit moment uitgezocht. De keuze is ditmaal gevallen op Essent. Het zijn bij Essent de overstapwerken. Dit houdt in dat ze extra uitpakken met hun aanbiedingen. Nieuwe klanten die overstappen naar deze energieleverancier krijgen maar liefst 171 euro op hun rekening. Essent is de enige energieleverancier die het geld rechtstreeks op je rekening stort. Het wordt dus niet aan het eind van het jaar verrekend als korting! Als je nu klant wordt, dan krijg je de 171 euro binnen enkele weken op je rekening gestort. Zeker met de aakomende feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst is dit een lekker extraatje.

Je krijgt de 171 euro op je rekening als je een driejarig contract afsluit. Bij dit driejarig contract zitten vaste tarieven. Je bent dus niet afhankelijk van prijsschommelingen, maar je weet precies waar je aan toe bent. Het is prettig om de komende drie jaar zekerheid te hebben. Na alle berichten vanuit de politiek over bezuinigingen en extra lasten is het prettig dat je je energierekening tenminste nog wel zelf in de hand hebt. Stap nu over naar Essent en ontvang 171 euro!

  • 171 euro binnen enkele weken op je rekening

 

100 euro shopgeld bij Zalando

Essent heeft ook een leuke aanbieding voor klanten die een éénjarig contract willen afsluiten. Het éénjarig contract heeft vaste tarieven, dus je weet het komende jaar waar je aan toe bent. Klanten die een éénjarig contract afsluiten bij Essent krijgen nu 100 euro shopgeld cadeau. Deze 100 euro is te besteden bij Zalando. Zalando is één van de grootste online mode en kledingshop.

  • 100 euro shopgeld te besteden bij Zalando

Maak jouw eigen website met JouwWeb